Klantreviews

Hieronder treft u enkele klantbevindingen aan. Wij horen graag uw ervaring.

Deel dit bericht!

16 reacties

 1. heerlijke Paella, bij Maria&Zo besteld, echt aanrader, keurig verzorgd, stipt op tijd geleverd en we hebben gesmuld van de héérlijke paella, voor herhaling vatbaar!

  • Vanmorgen werden wij verrast door Maria met een overheerlijk ontbijt.

   we hebben volop genoten van alles. wat was het goed voor elkaar heerlijke verse broodjes met hartig en zoet beleg. Zeer compleet ontbijt!

   Wil je iemand verrassen met een ontbijt zullen wij Maria aanraden.

   Wij gaan zeker nog ander heerlijkheden bestellen!

 2. Heerlijke ontbijtservice!. Voor de verjaardag van mijn vrouw een heerlijk ontbijt besteld. Zag er heel mooi uit en het smaakte heerlijk. Een echte aanrader. Keurig op tijd bezorgt en perfecte service.

 3. Afgelopen weekend hebben we met de hele familie genoten van de overheerlijke Paella van Ana.
  Uit tijdgebrek het hoofdgerecht een keer niet zelf gemaakt maar besteld bij Ana.
  Om klokslag 19.00 uur bracht Ana twee enorme pannen met vers gemaakte warme Paella. Het zag er prachtig uit. Wat hebben we gesmuld. Dat gaan we zeker vaker doen!!

 4. Hey Maria, wij willen jou en Paul enorm bedanken voor de verzorging van de Spaanse tapas en de overheerlijke paella tijdens ons ‘vertrek-feest’! 🇪🇸
  Onze gasten en wij waren enorm verrast door zoveel heerlijke gerechten.
  Dankjewel, Petra & Erik

 5. Overheerlijke Paëlla gegeten van mariaenzo!!! besteld voor verjaardag, dat was een groot succes!! ook de pastel da nata zijn zo heerlijk vers van haar. Kortom echt een aanrader voor iedereen die lekker thuis iets te vieren heeft en alles vers en heerlijk eten laat maken en bezorgen door Mariaenzo!!!!

 6. Heerlijke Paella besteld bij Maria en Zo! Het is echt een aanrader als je thuis iets te vieren hebt om hij haar eten te bestellen ! je zal zeker veel complimenten krijgen over haar eten, en alles wordt keurig bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

 7. Vandaag heerlijk genoten van de pastel de nata .
  Maria kwam ze warm brengen voor bij de koffie.
  Ze waren heerlijk en gaan vaker iets bestellen

 8. Wij hebben onze zus en haar partner verrast met een ontbijt. Ze vonden het geweldig.
  Wij hebben dit adres gevonden via internet, maar het bleek dat mijn zus je al kende. Twee jaar gelden heb je voor haar bruiloft een buffet verzorgd. Best grappig , ze hebben er van genoten, noemde ook dat je vriendelijk bent en het ontbijt er keurig verzorgt zag.

 9. Verjaardag gevierd met heerlijke maaltijd verzorgd door Mariaenzo. Verzorgd, smaakvol en nagekomen afspraken. Het was de eerste keer. Proberen maar, op de gok…….’niet geschoten is altijd mis’ zal ik maar zeggen. Nou, 1 ding is zeker: het blijft NIET bij deze ene keer. Ik heb de gegevens opgeslagen. WORD VERVOLGD! Ik zou zeggen: probeer en je bent verkocht!🍽🥂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *