Catering opties

Maria & Zo verzorgt heerlijke gerechten en professionele catering. Door gebruik te maken van verse kwaliteitsproducten en alles op de dag zelf in eigen keuken te bereiden, maken wij van uw gelegenheid een overheerlijke belevenis.

Wij zijn gecertificeerd voor allergenen & HACCP en beschikken over meer dan 18 jaar horeca-ervaring. Indien gewenst verzorgen we ook de bediening. Alle gerechten kunnen worden geleverd inclusief schalen, bordjes en bestek en vanaf 4 personen is de bezorging in Barendrecht en Portland nog gratis ook. Kijk op de pagina’s van de gerechten hieronder voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Voor een heerlijke high tea vanaf twee personen ben je bij Maria & Zo zeker aan het goede adres.

Luxe buffet aan huis

Samen eten en genieten van een uitgebreid buffet tijdens uw bijeenkomt of feest. De catering van Maria & Zo regelt het voor u. Onze buffetten, vanaf 15 personen, zijn ambachtelijk bereid met verse en hoogwaardige ingrediƫnten.

Tapas en paella

Wij verzorgen heerlijk verse en huisgemaakte koude en warme tapas of paella aan huis. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Belegde broodjes

Heeft u een zakenlunch, werkbespreking, teamoverleg, directielunch of een andere bijeenkomst waar u goed voor de dag wilt komen? Bestel dan het vergaderpakket van Maria & Zo. We bieden een ruime selectie broodjes aan inclusief soep en drankjes.

Deel dit bericht!